Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Translate
Най-четени рецепти последните 7 дни
-
*червено цвекло - 2 кг. *сол - 1 с.л. на всеки буркан Обелвате цвеклото и го режете на парчета или филийки.Подреждате ги буркани...
-
*задушени или варени картофи *обезсолено сирене *жълтък *галета В купа намачкайте с вилица картофите и сиренето.Добавете жълтък според ...
-
*брашно за козунак - 500 г *прясна мая - 20 г *топло мляко - 200 мл *яйца - 3 бр. *захар - 70 г *настъргана лимонова кора - 1 ч.л. ...
-
*свинско от бут - 500 гр. *гъби печурки - 800 гр. *праз лук - 2 стръка *пресен копър - 1/2 вр. *пресен магданоз - 1/2 вр. *олио -...
-
*ориз - 200 г *почистен спанак- 300 г *винен оцет - 30 мл *тиквички - 400 г *гъби печурки - 250 г *домат,настърган - 200 г *зе...
Браво, момиче!
ОтговорИзтриванеБлагодаря,Весела! :) За мен това беше много повече от интервю за любимото списание :)
ИзтриванеПреди време го купувах редовно, но просто съм се затрупала, затова спрях, харесвам го!
Изтриване