вторник, 12 септември 2017 г.
Консервиране на цвекло
*червено цвекло - 2 кг.
*сол - 1 с.л. на всеки буркан
Обелвате цвеклото и го режете на парчета или филийки.Подреждате ги буркани и сипвате на всеки по 1 с.л. сол.
Заливате с вода до горе.Затаряте добре и стерилизирате за 10 мин след звиране на водата.Прибирате на хладно.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
По-нова публикация
По-стара публикация
Начална страница
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Translate
Най-четени рецепти последните 7 дни
Панакота с портокал и шафран
Брой 12 / юни 2018 на блогосписанието So into Food е вече факт! https://sointofood.com/we-love-pizza/ За пореден път прекрасните м...
Тарт със зехтин,крем Джандуя и малини
Брой 13/август 2018 Най-спациалният брой за мен на кулинарното онлайн блогосписание So into Food! :) https://issuu.com/sointofood/docs/s...
Интервю за Блоговодител - Годишни награди за кулинарни блогове 2017
Блогът на Ирина Андреева Jolie Манджичките на Jolie е номиниран в конкурса за годишните награди на Кулинарен блоговодител . Те ще бъдат в...
Шоколадова супа със соев сос
С радост ви споделям,че тази рецепта е част от кулинарното предизвикателство "Вкусната храна обича Kikkoman" ,което се организи...
Домашна майонеза за 30 секунди
*олио - 400 мл. *пресни яйца средни по големина - 2 бр. *лимонов сок прясно изцеден - 1 с.л. или лимонтозу -1 к.л. *сол - 1 или 2 щ...
Няма коментари:
Публикуване на коментар