вторник, 12 септември 2017 г.
Консервиране на цвекло
*червено цвекло - 2 кг.
*сол - 1 с.л. на всеки буркан
Обелвате цвеклото и го режете на парчета или филийки.Подреждате ги буркани и сипвате на всеки по 1 с.л. сол.
Заливате с вода до горе.Затаряте добре и стерилизирате за 10 мин след звиране на водата.Прибирате на хладно.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
По-нова публикация
По-стара публикация
Начална страница
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Translate
Най-четени рецепти последните 7 дни
Консервиране на бамя
*бамя - 0.500 кг. *лук - 1 малка глава *черен пипер - 5-6 зърна *копър - малко *захар - 1/2 с.л. *оцет - 3 с.л. *сол - 1 с.л....
Парена туршия с червени чушки и зеле
*зеле - 1 бр. *червени чушки - 1.500 кг. *целина на листа *чесън - 1 глава *аспирин - 6 бр. *захар - 3 с.л. *олио *оцет *сол...
Бебешки картофени кюфтенца
*задушени или варени картофи *обезсолено сирене *жълтък *галета В купа намачкайте с вилица картофите и сиренето.Добавете жълтък според ...
Пържено или доматена манджа с печени чушки -консервиране
*червени и зелени чушки - 2 кг *пресни червени домати - 5 кг *кромид лук - 3 големи глави *чесън - 4 скилидки *пресен магданоз - 1 ...
Консервиране на чорбаджийски чушки
*чорбаджийски чушки - 2 кг. *аспирин - 4 бр. *захар - 1 ч.ч. *копър - 1 вр. *магданоз - 1 вр. *олио - 200 мл. *оцет - 600 мл. ...
Няма коментари:
Публикуване на коментар