вторник, 12 септември 2017 г.
Консервиране на цвекло
*червено цвекло - 2 кг.
*сол - 1 с.л. на всеки буркан
Обелвате цвеклото и го режете на парчета или филийки.Подреждате ги буркани и сипвате на всеки по 1 с.л. сол.
Заливате с вода до горе.Затаряте добре и стерилизирате за 10 мин след звиране на водата.Прибирате на хладно.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
По-нова публикация
По-стара публикация
Начална страница
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Translate
Най-четени рецепти последните 7 дни
Домашна майонеза за 30 секунди
*олио - 400 мл. *пресни яйца средни по големина - 2 бр. *лимонов сок прясно изцеден - 1 с.л. или лимонтозу -1 к.л. *сол - 1 или 2 щ...
Пълнени сухи чушки с боб и праз лук
100 г сушени чушки (около 15 бр в един пакет) 1 кг сварен боб 1 червена чушка (може и без нея) 1 морков праз лук нарязан на кръг...
Бебешки картофени кюфтенца
*задушени или варени картофи *обезсолено сирене *жълтък *галета В купа намачкайте с вилица картофите и сиренето.Добавете жълтък според ...
Коледно свинско руло с гъби и праз лук
свинско контра филе - 1.500 кг. култивирани печурки - 250 гр. праз лук - 3 големи стръка моркови - 3 бр. картофи - 1 кг. воден лила...
Френски макарони с аромат на лимон и шоколадов ганаш
*бадемово брашно - 130 г *пудра захар - 130 г *белтъци - 90 г (3 бр.) *пудра захар за меренга - 130 г *жълта сладкарска боя *есенция с аром...
Няма коментари:
Публикуване на коментар