вторник, 12 септември 2017 г.
Консервиране на цвекло
*червено цвекло - 2 кг.
*сол - 1 с.л. на всеки буркан
Обелвате цвеклото и го режете на парчета или филийки.Подреждате ги буркани и сипвате на всеки по 1 с.л. сол.
Заливате с вода до горе.Затаряте добре и стерилизирате за 10 мин след звиране на водата.Прибирате на хладно.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
По-нова публикация
По-стара публикация
Начална страница
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Translate
Най-четени рецепти последните 7 дни
Коледен подарък - Бисквитки в бурканче
Нужни са ви: * 1 буркан с винт или херметична капачка от 800 мл. или 1 л. *красива панделка (ако използвате буркан с херметична капачк...
Печени кестени във фурна
,,Започнат ли да падат листата, из въздуха се вдигат най-различни вкусни аромати – печени чушки, компоти от дюли, печени кестени, тиква, ...
Печено свинско с гъби и праз лук
*свинско от бут - 500 гр. *гъби печурки - 800 гр. *праз лук - 2 стръка *пресен копър - 1/2 вр. *пресен магданоз - 1/2 вр. *олио -...
Цветна паста Орекете с лешници и пресен чесън
*цветна паста Орекете (ORECCHIETTE - ,,малки уши,,) - 200 г *пресен чесън - 2 стръка *сурови белени лешници - 30 г *зехтин - 2 с....
Френски макарони с аромат на лимон и шоколадов ганаш
*бадемово брашно - 130 г *пудра захар - 130 г *белтъци - 90 г (3 бр.) *пудра захар за меренга - 130 г *жълта сладкарска боя *есенция с аром...
Няма коментари:
Публикуване на коментар