*лимон - 1/2 бр.
*зехтин - 2 с.л.
*черен пипер
*сол
за глазиране:
*захтин - 4 с.л.
*бяло вино - 4 с.л.
*майонеза - 3 с.л.
*сушен девесил - 1 ч.л.
*лимонова кора,настъргана - 1 с.л.
за сервиране:
*микс от италиански зелени салати
*зехтин
*сол
*лимонова кора
*резени лимони
Поръсете котлетите със сол и черен пипер от двете страни.Залейте ги със сока от лимона.
*Отстранете кожата преди консумация!!! Може да го направите и преди поднасяне или да приготвите котлети,които са без кожа.
Рецептата ми е победител в конкурса ,,Моята рецепта с майонеза,, на Олинеза
Няма коментари:
Публикуване на коментар