четвъртък, 18 януари 2018 г.

ЗА МЕН


Здравейте!Аз съм Ирина Андреева - Jolie!

Родена съм на 30 април 1988 г.Определям себе си на първо място за голяма лакомница.Като типичен представител на зодия Телец обичам да си хапвам от всичко по много. :) 
Готвенето,храната и кулинарията във всичките и аспекти са моето хоби и страст.
Завършила съм Технология на производството и обслужването в заведенията за обществено хранене -випуск 2006 на ПГ по ИТУ гр. Ловеч
По стечение на обстоятелствата не заминах да уча висше и никога не съм работила по специалността.Нямам амбиции и мечти да се занимавам професионално с готвене.

Живея в малкия провинциален
град Тетевен.Невъзможността да опитам нещо по-различно от традиционната за моя край и страната кухня е една от причините да приготвям по-различни и чужди рецепти.

Хобито ми дава възможност да пътувам само с едно включване на фурната.Любими дестинации са ми Франция,Италия и Англия.По душа съм изследовател и така мога да откривам нови вкусове и технологии.Приготвям когато и каквото си поискам.Уча се сама от кулинарни книги,сайтове,списания,блогове...Рядко правя някоя нова рецепта втори път,защото искам да опитвам възможно повече вкусотии.В ежедневието си се храня предимно с любими и простички ястия.Ангажираността ми позволява да се храня вкъщи само вечер,с изключение на неделите.Това е и единствения ден,който имам на разположение за снимки на рецептите.Ям месо,но не съм страстен любител.Предпочитам постни ястия и затова в моя блог месните рецепти са малко.Обожавам сладкото във всякакъв вид и форма.Сочните сладкиши с плодове са ми фаворит.

В началото щраквах всичко,което приготвя,но в последствие кулинарната фотография започна да ме интересува не по-малко от самите рецепти.Започнах да се уча и опознавам фууд стайлинга,тънкостите на фотографията и вече наблягам на това да представя малко,но интересни и красиви ястия.

Силният дух и състезателен характер ме карат да се впускам постоянно в кулинарни битки.Участвам само там,където съм сигурна,че ми е мястото.Не се отказвам лесно,а победата е голямо лично удовлетворение.

Работя в сферата на търговията.Семейния бизнес с плодове и зеленчуци ми дава възможност всеки ден да бъда сред хора и това,че храната е близо до мен ми харесва.Обичам работата си въпреки трудностите.На открито съм целогодишно при различни метеорологични условия,но може би хубавата и домашно приготвена храна ми помагат да бъда винаги в добро здравословно състояние.Сигурна съм,че тя е ключа към всичко.

Мечтая един ден Манджичките на Jolie да се превърне в кулинарна книжка.Да бъде пълна с интересни,красиво поднесени рецепти с много снимки.Да носи моята душа и да запълни липсата ми на мамина тетрадка.

Надявам се моите манджи да ви донесат наслада!Приятно готвене! :)












2 коментара:

  1. Лъчезарна ,усмихната ,възпитана ,с добро сърце - хубаво ще е повече млади хора да са като нея !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря за милите думи,поласкана съм! :)

      Изтриване

Translate

Най-четени рецепти последните 7 дни