вторник, 11 август 2015 г.

Картофи с кренвирш и кашкавал на фурна



*картофи - 1 кг.
*кренвирши - 2 бр.
*сирене - 150 гр.
*кашкавал - 150 гр.
*зехтин
*сол
*черен пипер
*червен пипер
*чубрица

Обелете и нарежете картофите на гредички.Сложете ги в средно голяма плитка тавичка.Овкусете ги със сол,черен и червен пипер.Объркайте ги добре.Полейте със зехтин.Печете до готовност в гореща фурна на 200 градуса.Нарежете кренвиршите на кръгчета и ги разпределете равномерно върху картофите.Допечете отново.
Извадете ги и поръсете с натрошеното сирене и настъргания вече кашкавал.Посипете с малко чубрица.Запечете до златисто.






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Най-четени рецепти последните 7 дни