*люти чушлета (шипка) - 2 кг.
*копър - 2 вр.
*чесън - 2 глава.
*оцет - 800 мл.
*олио - 300 мл.
*сол - 1/2 ч.ч.
*аспирин - 10 бр.
*копър - 2 вр.
*чесън - 2 глава.
*оцет - 800 мл.
*олио - 300 мл.
*сол - 1/2 ч.ч.
*аспирин - 10 бр.
Напукайте чушлетата на котлон или скара от двете страни,но не прекалявайте.
В малки бурканчета редувайте чушлетата,копър и чесън ,докато ги напълните добре до горе.
За маринатата кипнете счукания аспирин,оцета,солта и олиото в малка тенджера.Залейте чушлетата в бурканите като разпределите маринатата и затворете веднага горещите бурканчета.Обърнете надолу с капачките,докато изстинат напълно.
Няма коментари:
Публикуване на коментар