понеделник, 20 март 2017 г.

Пазител на традициите 2016 " категория "Кулинария - млади


 Благодаря от сърце на ARIZ-7 за номинацията в националната инициатива "Пазител на традициите". Благодаря на всички членове на журито,които ме отличиха с приза в моята категория.Благодаря на всички,които дадоха своя вот за мен в онлайн гласуването.Най-много благодаря на най-близкия ми човек,който винаги ме подкрепя и вярва в мен! Не мога да опиша с думи какво значи за мен тази награда.Тази невероятна статуетка е в ръцете ми и съм много горда с това.Желая на всеки да изпита това щастие. Не спирайте да вярвате в себе си!






 Моята номинация:
 Ирина Андреева - гр. Тетевен - родена през 1988 година.Още от най-ранна възраст има усет към вкусната храна.На 6 години по нейно настояване напуска детската градина именно,заради яденете,което се предлага и започва училище.
Завършила е ”Технология на производството и обслужването в заведенията за обществено хранене” в Ловеч през 2006 г. Още в 11 клас печели състезанието “Най-добър в професията” и получава грамота “Първенец на група”.По ирония на съдбата не продължава обучението си, а започва работа в семейния бизнес и никога не практикува по специалността си.За нея обаче кулинарията е нещо повече от любов към храната.Това е страст и удоволствие да създаваш изкуство.Не приема готвенете като поредното домакинско задължение и дори го превръща в свое хоби.Ирина не спира да се учи на нови техники и хитрини, като постоянно разширява колекцията си от кулинарни книги и нови кухненски принадлежности и уреди. Това й помага в създаването на собствени рецепти и приготвянето на вече познати.Обича да експериментира и да се храни разнообразно,но за нея няма по-вкусна от българската кухня.Признава,че не би си представила какво може да и хареса повече от нашите пълнени чушки с кайма,мусаката и така любимото свинско със зеле.Има доста битови съдове,в който обича да готви и сервира любимите на семейството и манджи.
Преди 5 години решава да снима ястията,който приготвя и записва рецептите към тях.По късно създава своя кулинарна страница във Facebook https://www.facebook.com/MandzickiteNaJolie/?fref=ts ,която кара да се облизват близо 4000 почитатели.
През 2014 година започва да води своя рубрика в кулинарния сайт www.vkusi.me по покана на редакторите.Всеки петък представя своята най-нова рецепта.
Участва в различни конкурси на кулинарни издания и сайтове.Печелила е не малко отличия с големи и по-малки награди.Част от тях са:
Награди от конкурси на ТВ канала 24Kitchen като най-голямата от тях е срещата с кулинарната звезда Рудолф ван Веен.Благодарение на своята авторста рецепта тя има честта да готви с него в София през май 2014 г.
Две първи награди в конкурсите на млечни продукти Жоси - ,,Рецептите на баба,, и ,,Чуждестанна празнична рецепта,,
Първа награда в сп.,,Good Food,, в конкурса ,,Пълнени плодове и зеленчуци,,,няколко двори награди и пуликувани рецепти.
Първа награда в конкурса за лятна рецепта на сп.,,Жената днес,,
Голямата награда в Коледния конкурс 2013 година на сайта ,,Вкуси ме,,,една втора и една трета награда в други техни конкурси.
Две първи награди на в-к ,,Лакомник,, с многожество публикувани рецепти.
Първа награда в коледния конкурс на сайта www.rozali.com. и една втора във великденски конкурс.
Няколко първи награди за най-добра рецепта на месеца в Вкусотиите на Dir.bg
Награда от коледния конкурс на Tupperware.
Голямата награда от конкурса на продукти Kikkoman.
Няколко награди от конкурси на мая ВиВо.
Първа награда в конкурса на продукти LAVA.
Две големи награди от конкурса за най-добра рецепта с люти чушки и една специална.
Голямата награда за месец януари 2016 г. на най-големия кулинарен портал www.gotvach.bg
Първи награди в различни категории на сп. ,,Кулинарен Журнал,,;много публикувани рецепти.Става една от големите победителки в конкурса ,,Вкусните 10,, в категория ,,Чийзкейкове,пайове,сладки кексове,,.
и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Най-четени рецепти последните 7 дни