четвъртък, 30 март 2017 г.

Друсан кебап


 *свинско месо от бут - 700 гр.
*кромид лук - 2 глави
*пресни чушки-зелени и червени - 3 бр.
*люти чушки - 2 бр.
*пресен магданоз
*олио - 2 с.л.
*червен пипер
*черен пипер
*сол

Нарежете месото на кубчета,лука на полумесеци,а чупките на кръгчета.Запържете месото в голям тиган с олиото до зачервяване.Добавете лука и чушките към него и започнете да раздрусвате тигана,за да се задушат добре.Овкусете с черен пипер и сол на вкус.Гответе до готовност.Накрая добавете червен пипер и поръсете с нарязан на ситно магданоз.








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Най-четени рецепти последните 7 дни