*бутер тесто - 200 гр.
*смокини зрели - 150 гр.
*прошуто - 50 гр.
*синьо сирене - 30 гр.
*орехови ядки - 20 гр.
*жълтък - 1 бр.
*прясна мащерка
Размразете тестото на стайна температура.Сложете го върху плитка правоъгълна тава покрита с хартия за печене.Намажете с яйчния жълтък навсякъде.Нарежете смокините на полумесеци и разпределете върху тестото като оставите малко разстояние,борд на тартата.Сложете прошутото,което сте накъсали на малки парчета.Поръсете с натрошено синьо сирене и ореховите ядки.Печете в загрята фурна на 180 градуса,доакто бутер тестото стане златисто.
Извадете от фурната и поръсете с листенца прясна мащерка.
*смокини зрели - 150 гр.
*прошуто - 50 гр.
*синьо сирене - 30 гр.
*орехови ядки - 20 гр.
*жълтък - 1 бр.
*прясна мащерка
Размразете тестото на стайна температура.Сложете го върху плитка правоъгълна тава покрита с хартия за печене.Намажете с яйчния жълтък навсякъде.Нарежете смокините на полумесеци и разпределете върху тестото като оставите малко разстояние,борд на тартата.Сложете прошутото,което сте накъсали на малки парчета.Поръсете с натрошено синьо сирене и ореховите ядки.Печете в загрята фурна на 180 градуса,доакто бутер тестото стане златисто.
Извадете от фурната и поръсете с листенца прясна мащерка.
Няма коментари:
Публикуване на коментар