сряда, 5 април 2017 г.
Моите рецепти във в-к "24 часа" - рубриката "Гастрогуру"
2018 г.
2019 г.
2020 г.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
По-нова публикация
По-стара публикация
Начална страница
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Translate
Най-четени рецепти последните 7 дни
Консервиране на бамя
*бамя - 0.500 кг. *лук - 1 малка глава *черен пипер - 5-6 зърна *копър - малко *захар - 1/2 с.л. *оцет - 3 с.л. *сол - 1 с.л....
Парена туршия с червени чушки и зеле
*зеле - 1 бр. *червени чушки - 1.500 кг. *целина на листа *чесън - 1 глава *аспирин - 6 бр. *захар - 3 с.л. *олио *оцет *сол...
Консервиране на цвекло
*червено цвекло - 2 кг. *сол - 1 с.л. на всеки буркан Обелвате цвеклото и го режете на парчета или филийки.Подреждате ги буркани...
Печено свинско с гъби и праз лук
*свинско от бут - 500 гр. *гъби печурки - 800 гр. *праз лук - 2 стръка *пресен копър - 1/2 вр. *пресен магданоз - 1/2 вр. *олио -...
Консервиране на бобена салата
*червени чушки - 1 кг. *моркови - 1.500 кг. *бял боб - 1 кг. *кисели краставички - 1 буркан *доматено пюре - 1 буркан от 700 гр....
Няма коментари:
Публикуване на коментар