*свинско от бут - 500 гр.
*гъби печурки - 800 гр.*праз лук - 2 стръка
*пресен копър - 1/2 вр.
*пресен магданоз - 1/2 вр.
*олио - 80 мл.
*черен пипер
*червен пипер
*сол
Нарязвате месото на хапки и заедно с олиото ги сипвате в алуминиева тава(тепсия).Тези съдове ще направят ястието много по-вкусно,защото ще се запече,а в модерните съдове с незалепващо покритие няма да има точно този препечен вкус,който прави манджата вкусна.
Слагате тавата с загрята на 200 градуса фурна да се задуши месото.Щом започне да се зачервява сипете нарязаия на кръгчета праз лук и разбъркайте добре.Гответе до омекване на лука и подправете с черен пипер.
Допечете за още 5 минути.
Няма коментари:
Публикуване на коментар