*калмари туби (изчистени) - 4 бр.
*филе от херинга мариновано в зехтин и билки - 200 г*мариновани рачешки рулца в зехтин - 200 г
*синьо сирене - 100 г
*чесън - 5 скилидки
*магданоз
*копър
*лимон
Нарежете херингата и рулцата от раци на дребни парченца и ги сложете в купа заедно със зехтина,в който са били мариновани.Натрошете вътре синьото сирене и прибавече нарязаните на ситно скилидки чесън,магданоз и копър.Разбъркайте добре, за да се смесят.
Напълнете калмарите и с помощта на клечка за зъби ги затворете отгоре като ги забодете добре.
Намажете ги със зехтин и изпечете от всички страни на силно загрят грил или скара до готовност.
Поднесете с лимон и салата по желание.
Няма коментари:
Публикуване на коментар