понеделник, 10 април 2017 г.
Печена тиква със зелено сирене
*тиква цигулка - 1 кг.
*зелено сирене от с.Черни Вит - 50 гр.
*орехови ядки - 50 гр.
*прясна мащерка
*зехтин - 2 с.л.
Обелете тиквата и я нарежете на кубчета по 1см.Сложете в малка тавичка и полейте със зехтина.
Поръсете с мащерка и печете в загрята фурна на 200 градуса за около 30 мин.Малко преди да я извадите добавете натрошените орехови ядки.Печете още около 5 мин.
Преместете в чиния,натрошете отгоре зеленото сирене равномерно и сервирайте.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Translate
Най-четени рецепти последните 7 дни
-
Брой 12 / юни 2018 на блогосписанието So into Food е вече факт! https://sointofood.com/we-love-pizza/ За пореден път прекрасните м...
-
Брой 13/август 2018 Най-спациалният брой за мен на кулинарното онлайн блогосписание So into Food! :) https://issuu.com/sointofood/docs/s...
-
Блогът на Ирина Андреева Jolie Манджичките на Jolie е номиниран в конкурса за годишните награди на Кулинарен блоговодител . Те ще бъдат в...
-
С радост ви споделям,че тази рецепта е част от кулинарното предизвикателство "Вкусната храна обича Kikkoman" ,което се организи...
-
*олио - 400 мл. *пресни яйца средни по големина - 2 бр. *лимонов сок прясно изцеден - 1 с.л. или лимонтозу -1 к.л. *сол - 1 или 2 щ...
Няма коментари:
Публикуване на коментар